GRATIS shake beker bij de bestelling van een potje PlantPowders Pre Workout!🎉

Hoe effectief is sport om af te vallen?

Heel effectief! Een recent onderzoek uit 2019 suggereert zelfs dat lichaamsbeweging belangrijker is dan alleen diëten om op gewicht te blijven als je eenmaal bent afgevallen. 

Sporten helpt om je metabolisme te verhogen en je spierkracht en spiermassa te vergroten. Hierdoor verbrand je meer calorieën, zelfs in rusttoestand! 

Voor je gezondheid is het belangrijk dat je spiermassa behoudt. Naarmate we ouder worden verliezen we spiermassa en verandert onze vetverdeling.  Na je dertigste verlies je gemiddeld 1% spiermassa per jaar. Op tachtigjarige leeftijd kan je hierdoor meer dan de helft van je oorspronkelijke verloren hebben. 

Dit is geen goede ontwikkeling, omdat dit ten koste gaat van je spierkracht en gezondheid. De kans op vallen neemt toe en bewegen wordt moeilijker. Ook zijn vetophopingen eerder zichtbaar op plekken waar je ze juist niet wil hebben. 

Het beoefenen van een sport helpt om de stofwisseling te verhogen, spiermassa op te bouwen en overtollig lichaamsvet te verbranden. Met sport en gezonde voeding kan je voor de rest van je leven op gewicht blijven. Genoeg redenen dus om aan de slag te gaan met een sport die jij leuk vindt! 

Wat kunnen wij betekenen?

Wil je graag afvallen, maar zie je er tegenop om naar de sportschool te gaan? Dan is thuis afvallen met de apparatuur van DeThuisSportWinkel dé oplossing voor jou. Wij bieden apparatuur aan voor intensieve en verfijnde workouts. Ook hebben we een groot assortiment professionele Cardio en Kracht apparatuur. Met onze Cardio apparatuur beleef je een superieure, gebruiksvriendelijke en comfortabele workout. 

Natuurlijk sta je er thuis niet alleen voor. Bij ons kun je altijd terecht met vragen over alles op het gebied van thuis sporten. Neem gerust contact met ons op via de chat, mail of per telefoon.

Eigen Kingsbox Studio Beginnen?

Contact opnemen

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen