GRATIS shake beker bij de bestelling van een potje PlantPowders Pre Workout!🎉

Ons verhaal

Met DeThuisSportWinkel.nl helpen wij jou om jouw trainingen of die van jouw klanten naar een hoger niveau te tillen. En 'helpen' doen wij niet zomaar. Wij kunnen jou helpen door middel van persoonlijke adviezen, tips en tricks. Wat jij wilt. 

Wij adviseren en denken na over de zaken waar jij zelf over twijfelt of geen tijd voor hebt. Of het ontbreekt aan inspiratie, je worstelt met nieuwe inzichten voor bijvoorbeeld jouw sportschool of home gym... zucht. Maar wij snappen het, niet iedereen vind het leuk om hier over na te denken en mee bezig te zijn. Daarom zeggen we: ieder zijn ding. Jij kunt je bezig houden met bijvoorbeeld jouw klanten of jouw eigen prestaties. Wij zorgen voor de juiste producten.

Naast het juiste advies zorgen wij voor een uitgebreid assortiment. Zo ben je bij ons aan het juiste adres om het meeste uit jouw eigen gezonde levensstijl te halen of natuurlijk die van jouw klant. Met wel 10+ topmerken op onze webshop zoals Kingsbox, Precor, Nohrd, FlowFitness, Assault Fitness, Under Armour, XXL Nutrition en PlantPowders voorzien wij jou van een totaal aanbod. 

Wie zijn wij?

Een passie voor fitness, zo kan je het wel noemen. Jarenlang lopen wij rond in verschillende sportscholen om net als vele anderen onze doelen te halen. Iedere dag de drang om naar de sportschool te gaan om net weer beter te zijn dan de dag ervoor

Trainen met kwalitatieve apparatuur maakt een training compleet. Want zeg nou eerlijk, jij kiest toch ook voor de beste apparatuur in jouw gym? 

Deze passie delen wij graag met jullie. Kwalitatieve apparatuur, gemaakt in Europa

Sil Wartena

Stijn Harder

Onze missie

Wherever you are, keep going fit. 

Bewegen is steeds belangrijker geworden, vooral als je kijkt naar de afgelopen tijd. Veel lichamelijke klachten ontstaan simpelweg doordat een mens te weinig beweegt en een slecht voedingspatroon heeft. Beweging maakt ontzettend veel mogelijk. Daarom zal DeThuisSportWinkel.nl er ten alle tijden voor willen zorgen dat iedereen, waar dan ook, kan bewegen. 

Benieuwd wat wij daarin kunnen betekenen voor jou?

Contact

Onze prestaties

4000+

Producten

8+

Vertrouwde leveranciers

1000+

Tevreden klanten

6+

Jaar ervaring

Jouw toekomst, onze toekomst

Jouw toekomst

Het is belangrijk dat de apparatuur die je op onze site vindt, zo lang mogelijk mee gaat. Dit is iets waardoor jij jouw doelen kunt zetten voor een langere periode. Kijk gerust eens naar de toekomst. Wat zijn jouw doelen op het gebied van sport?

Onze toekomst

Wij werken er hard aan om onze site, maar ook ons aanbod constant mee te laten draaien op de nieuwste innovaties. Zo kan je van ons iedere maand nieuwe producten verwachten en zullen onze systemen vernieuwd worden voor de beste online ervaring. 

Maak kennis met onze partners

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen