LET OP: Vanwege de drukte is de uiterlijke levertijd 14 dagen

Laten we samen jouw Home Gym realiseren!

DeThuisSportWinkel.nl levert fitnessapparatuur en sportartikelen aan consumenten in Nederland en België.

Bij DeThuisSportWinkel gaat het om Kwaliteit, Gemak en Gezondheid. Al onze apparatuur is daarom ook van de beste kwaliteit, gericht op gebruikersgemak en ons uiteindelijke doel: “Alles voor een gezonde samenleving!”

Wij onderscheiden ons door middel van ons product-specifieke expertise met de ambitie om bewegen, met plezier voor iedereen toegankelijk te maken.

Ons assortiment bestaat uit wereldwijde topmerken zoals Kingsbox, Flow Fitness en Assault.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn twee ambitieuze ondernemers die de klant centraal stellen, daardoor zijn wij flexibel en kunnen wij de beste service leveren aan jou als klant. Wij streven ernaar om de gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk te maken. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen! 

 

Ons doel

Wij hebben als doel om iedereen in beweging te krijgen, juist in tijden wanneer je veel thuis bent. Wij maken het gemakkelijk voor je door jou te stimuleren, de beste producten te leveren en persoonlijk advies te geven. Je zult alleen zelf nog moeten bewegen!

 

Uitgebreid assortiment van goede kwaliteit

Heb je altijd al een eigen sportschool willen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan de voordelen van jouw eigen sportschool, je bepaald zelf hoe druk het is, er zijn geen inschrijftijden, er is een betere hygiëne, je betaald geen maandelijkse kosten en er is geen tijdgebrek meer.

Met onze professionele en multifunctionele apparatuur kan je ruimtes makkelijk omtoveren tot jouw ideale sportschool. 

Wij bieden jou de gelegenheid om producten te bekijken en te ervaren. Test het uit en stel jouw apparatuur samen. 

Onze apparatuur is te verkrijgen in verschillende kleuren bekleding & metalen. Neem hier contact op voor de mogelijkheden!

Doordat onze producten kwalitatief goed worden getest, is er geen mogelijkheid dat er iets mankeert aan onze toestellen. Dat maakt dat het van top kwaliteit is. Wij hebben de juiste apparaten die je nodig hebt om fit en gezond te worden en voor altijd te blijven!

 

Officeel Lid WebwinkelKeur 

Dethuissportwinkel.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. 

 

Wij helpen je graag!

Neem gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen of als je een offerte aan wilt vragen. 
Je kunt via een aantal verschillende manieren contact met ons opnemen:
- Telefoonnummer 085 - 060 9981
- E-mail info@dethuissportwinkel.nl
- Via de chat rechtsonder
- Contact pagina
- Sociale media platformen

DeThuisSportWinkel is onderdeel van Ha & Wa

Ons KVK-nummer is 80540228
Ons BTW-nummer is NL861707606B01

 

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen