GRATIS shake beker bij de bestelling van een potje PlantPowders Pre Workout!🎉

Luxe thuis gym laten bouwen? 

Heeft u na een lange dag werken geen zin meer om naar de sportschool te rijden? Dat kunnen wij ons goed indenken, aangezien het immers een stuk makkelijker kan! U kunt namelijk een exclusieve thuis gym op maat laten bouwen die van alle gemakken voorzien is. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van luxueuze thuis gyms. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben of wilt u eerst wat inspiratie opdoen zodat u een idee krijgt van uw droomontwerp? Lees dan verder, we vertellen u er graag meer over. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

DE VOORDELEN VAN EEN THUIS GYM

Het grootste voordeel van een thuis gym is dat u altijd kunt sporten zonder dat u de deur uit hoeft. U hoeft enkel uw sportoutfit aan te trekken! Verder betekent het dus ook dat u geen rekening meer mee te houden met openingstijden of weersomstandigheden. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat u thuis kunt zijn wie u bent. U kunt zelf namelijk bepalen welke apparaten u gebruikt en welke oefeningen u uitvoert. Oh, en de wachttijden voor de fitnessapparaten is hierbij ook meteen verleden tijd! Daarbij wordt u ook niet meer afgeleid door andere mensen waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen voortgang. En de dure sportschool abonnementen? Die heeft u ook niet meer nodig!

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

PERSOONLIJK ADVIES

Onze eigen adviseurs van DeThuisSportWinkel nemen uitgebreid de tijd voor u en uw wensen. Wij adviseren u in functie, materialisatie, bouwkunde en ontwerp. Tijdens een gesprek geven wij uw wensen en ideeën gelijk weer doormiddel van een demo. Wij bouwen exclusief op maat en alleen met materialen van hoge kwaliteit van Europese top merken.

3D ONTWERP OP MAAT

Uw wensen en ons advies komen perfect samen in een 3D ontwerp. Samen met een grafisch designer wordt dit idee samengesteld in een ontwerp die u doormiddel van een 3D ontwerp erg realistisch in beeld krijgt. In dit ontwerp komen alle elementen perfect samen. De creatie van een plek waar u nog vele jaren in- en ontspanning zal vinden. Wat mag er niet ontbreken in uw thuisgym?

VOLLEDIGE ONTZORGING

E
en luxe sportschool in huis - of in uw tuin - betekent alle ruimte hebben voor uw persoonlijke doelen. Zodra wij starten met de realisatie, heeft u er geen omkijk naar. U ervaart volledige ontzorging. De kracht van DeThuisSportWinkel.

Contactformulier

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen