Start NU met het bouwen van jouw eigen HOME GYM!😍

Kingsbox fitnessapparatuur | Exclusieve leverancier in NL– DeThuisSportWinkel.nl

DeThuisSportWinkel.nl levert fitnessapparatuur in Nederland en België. DeThuisSportWinkel.nl is leverancier van KingsBox, FlowFitness, Precor, Nohrd Fitness en Matrix.

Fitnessapparatuur voor iedereen

We mogen dan wel "DeThuisSportWinkel.nl" heten, maar onze fitnessapparatuur is geschikt voor iedereen!

Zo helpen wij:

  • Personal trainers graag bij het opzetten van hun eigen sportschool
  • Bedenken wij plannen voor bedrijfsfitness
  • Helpen wij particulieren met het opzetten van hun eigen home gym

Zo hebben wij fitnessapparatuur voor thuis maar ook voor bedrijven! Bij DeThuisSportWinkel.nl is niks te gek en staan wij voor alles open!

KingsBox

Onze grootste leverancier is KingsBox. Kingsbox is een innovatief en jong bedrijf die fitnessapparatuur bedenkt en produceert in Europa. Met de innovatieve producten van KingsBox ontwikkelen zij een nieuwe markt voor fitness apparaten. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij de eerste zijn van alle fitness winkels die Kingsbox mogen verkopen in Nederland.

FlowFitness

FlowFitness is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in cardio apparatuur. FlowFitness denkt na over de biomechanica van een product om te zorgen voor een goede houding en om blessures te voorkomen. FlowFitness levert hometrainers, crosstrainers, roeiapparaten en loopbanden, er zit dus altijd wel een geschikt apparaat tussen voor bij jou thuis.

Precor

Precor is een Amerikaans merk die zich de afgelopen jaren heeft ontfermt over Nederland. Deze fitnessapparatuur is geschikt om jarenlang mee te gaan en is dus ook van de hoogste kwaliteit. Precor biedt sporters een gepersonaliseerde en verbonden ervaring om ervoor te zorgen dat sporters en leden van sportscholen Met een goede uitleg betrokken blijven. Precor werkt graag samen aan de gezondheid van de mensen.

Norhd Fitness

De originele NOHrD producten zijn meer dan alleen functionele sporttoestellen - ze omvatten alle aspecten van functionaliteit, design en duurzame productie. Het resultaat is luxe fitnessapparatuur vervaardigd uit natuurlijke materialen, die moeiteloos in iedere omgeving passen als ware het een onderdeel van het meubilair. Vervaardigd en handgemaakt in onze moderne faciliteit in Nordhorn (Duitsland), NOHrD ontwerpt en produceert high-end trainingsapparatuur zoals kabelpulleys, trainingbankjes en dumbbells maar ook fietsen en loopbanden. Alle NOHrD producten worden vervaardigd van hout uit hernieuwbare bossen in Duitsland. De exclusieve fitnessapparaten zijn beschikbaar in essen-, eiken-, kersen- en walnoothout, of in de donkerder gekleurde Club-modellen, allemaal met optionele kunst- of echt leren bekleding.

Matrix Fitness

Als 's werelds meest vooraanstaande merk voor commerciële fitness, richt Matrix zich op fitnesscentra met complete, vooruitstrevende oplossingen. Hiermee kunnen klanten zich onderscheiden met opwindende oplossingen die meer leden aantrekken en behouden. Matrix Fitness is ook beschikbaar voor uw huis. We hebben onze nieuwe premium collectie ontwikkeld omdat we vinden dat fitnessfanaten geen compromissen hoeven te accepteren en ook thuis een workout van fitnessclubkwaliteit verdienen.


Home gym KingsBox

Eigen Kingsbox Studio Beginnen?

Contact opnemen

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen