GRATIS shake beker bij de bestelling van een potje PlantPowders Pre Workout!🎉

Deze diensten bieden wij aan voor het maken van een high-end homegym of gym. Met als focuspunt het maken van fantastische en mooie ruimtes waar iedere sporter zich fijn voelt. Een ruimte die je nog niet eerder zo hebt gezien. 

 

3D Tekening

Op basis van jouw wensen en behoeften maken we een 3D tekening op maat. Tijdens het maken van deze tekening wordt overal aan gedacht en de tekening wordt zo gemaakt dat jij de ideale beleving krijgt van jouw eigen sportruimte. 

 

Licht & Geluid

Iets wat niet mag ontbreken in een sportruimte, zijn licht en geluid. Het juiste licht voor de optimale beleving en het juiste geluid voor de goede energie tijdens het sporten. Dit is iets waar niet snel aan gedacht wordt bij het maken van een eigen sportruimte, maar daarvoor zijn wij ;) 

 

Ventilatie & isolatie

In de zomer en wintermaanden wil je natuurlijk binnen kunnen sporten in een prettige en aangename temperatuur. Daardoor zorgen wij er ook voor dat we ventilatiesystemen plaatsen en we kunnen ruimtes isoleren, mocht dit nodig zijn. 

 

Verbouwen 

Blijkt uit de tekening dat een ruimte verbouwd moet worden om het beste resultaat te krijgen? Wij staan in contact met verschillende aannemers en interieurbouwers. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw ruimte de perfecte ruimte wordt om te kunnen sporten. 

 

Sport apparatuur

Onze experts adviseren en ondersteunen in het uitzoeken van de juiste sport apparatuur. Samen met onze experts wordt er gekeken naar hetgeen wat het beste aansluit op de behoeftes en de wensen van de klant. Krachttraining, gewichtheffen, crossfit of cardio, niks is te gek. 

Dit betekend dat alles mogelijk is en wij tegen bijna alles “ja” kunnen zeggen. Van begin tot eind ondersteund DeThuisSportWinkel.nl in een project. Er is veel persoonlijk contact en dit zal niet ophouden totdat het gehele project is afgerond. 

DeThuisSportWinkel.nl gaat door waar anderen stoppen ;)
Eigen Kingsbox Studio Beginnen?

Contact opnemen

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen