GRATIS shake beker bij de bestelling van een potje PlantPowders Pre Workout!🎉

HomeGym | NOHRD Max Set

HomeGym | NOHRD Max Set

HomeGym | NOHRD Max Set

Stijlvolle en functionele Fitness Set!

In deze blog ga ik wat meer vertellen over de artikelinformatie van de complete uitrusting van deze set. Hierin zit de WaterRower Essen en de NOHRD SlimBeam.

WaterRower Essen:

WaterTank
Met water als weerstandselement wordt het echte roeien op een natuurgetrouwe manier gesimuleerd. Het weerstandsniveau verandert door inspanning van de spieren in relatie tot de snelheid van de boot; hoe harder men roeit hoe meer weerstand men genereert.

S4 Monitor
De minimalistische S4 Prestatiemonitor kan aangesloten worden op een PC of MAC waarmee onze gratis software We-Row gebruikt kan worden. Hij geeft duidelijk en in één oogopslag uw gegevens weer tijdens het roeien.

Opbergen
Geen andere roeimachine laat zich zo gemakkelijk opbergen als de WaterRower. Door zijn geringe gewicht is het voor iedereen heel eenvoudig het toestel rechtop te plaatsen. De wielen maken het mogelijk het toestel moeiteloos te verplaatsen.

Rails en Voeten
De robuuste voeten zijn gemaakt van hoge kwaliteit rubber, beschermen uw vloer en zijn anit-slip wat er voor zorgt dat de WaterRower stevig blijft staan. De rails zijn optioneel ook verkrijgbaar in een XL uitvoering (voor lichaamslengte vanaf 2 m)

Voetsteunen
De voetenplank van de WaterRower biedt een maximale flexibiliteit en een optimale roeipositie. Het verzekert een juiste positie van de voeten en zorgt voor een perfecte krachtoverbrenging. De ergonomische voetsteunen zijn individueel in hoogte verstelbaar.

Zitting
De zitting beweegt tijdens het roeien gemakkelijk en nagenoeg geruisloos over de rails. Het lichaamsgewicht wordt daarbij gelijkmatig over de rails verdeeld. Het ergonomische gevormde gedeelte ontlast het stuitje.

Technische details
• Garantie: 3 jaar op onderdelen, 5 jaar op het frame. Geschikt voor commercieel gebruik
• Type Monitor: S4 Performance Monitor
• Voeding Monitor: 4x AA Batterij
• Materiaal Frame: Hoogwaardig Hardhout (verkrijgbaar in Essen, Eiken, Kersen en Walnoot)
• Gewicht: 36kg
• Afmeting: 210cm X 56cm X 53cm

☑️ Geschikt voor gebruik Bluetooth ComModule
☑️ Geschikt voor gebruik SmartRow
☑️ Geschikt voor gebruik Tablet Arm
☑️ Geschikt voor gebruik Laptop Steun
☑️ Geschikt voor gebruik HiRise Adapter
☑️ Geschikt voor gebruik Hartslag meter (ANT+)
☑️ Geschikt voor gebruik Bluetooth connectie (SmartRow of ComModule)

NOHRD SlimBeam

Het kabelstation is een van de bekendste klassieke homegyms. In de meeste fitness studio's en fysiotherapie inrichtingen vindt je wel een kabelstation vanwege de veelzijdigheid en functionaliteit van dit apparaat. De essenhouten NOHRD SlimBeam is een kabelstation voor een goed ontworpen ruimte. Geniet van de zachte contouren en hoge houtkwaliteit van de SlimBeam. Deze homegym maakt een mooie ruimte mooier.

De technische details van de NOHRD SlimBeam zijn: 20 cm diep, 40 cm breed en 215 cm hoog. Je bevestigt deze homegym aan de muur, hij staat dan 10 cm van de muur af. Hij heeft een gewicht stapel van 75 kg, bestaand uit 15 x 5 kg en met een minimum gewicht van 5 kg. De kabel ratio om kracht over te brengen is verstelbaar tot maximaal 1:6. Een hogere ratio maakt het gewicht lichter. Dit geeft je de mogelijkheid om het gewicht in kleinere stapjes te verstellen. Op de hoogste ratio voelt het 5 kg minimum gewicht als 0,83 kg.

De dubbele katrol van de SlimBeam is verstelbaar naar iedere gewenste hoogte om een alle standaard kabel oefeningen mogelijk te maken. Naast de dubbele katrol heeft de SlimBeam een adapter met een pull up bar die ook op iedere hoogte verstelbaar is. Zet de pull up bar vast aan de bovenkant voor de klassieke optrekoefeningen van een power tower of aan de onderkant voor buikspieroefeningen en opdrukken. 

 

Nohrd Slimbeam kabel

Uniek bij de Nohrd Slimbeam is de mogelijkheid om de kabelweerstand in een andere overbrengingsverhouding te veranderen. Dit is bijzonder omdat je zo je trainingsintensiteit optimaal kan aanpassen op jouw niveau. Deze functie maakt de Slimbeam interessant voor fysiotherapeuten en revalidatie. Het Slimbeam kabelstation  is ook geschikt voor krachtsporters omdat deze een maximale weerstand heeft van 75 kg.

De Slimbeams verhouding kan gewijzigd worden door de drie verschillende kabels, zodat u kunt trainen op 3:1. 2:1 en 1:1. Het maximale gewicht tegen uw lichaam van 12,5 kg (enkele verlenging) of 25 kg (dubbele verlenging) wordt verdeeld over 15 gewichtplaten, voor een uiterst precieze en gebalanceerde gewichtsgradatie.

Overzicht van de mogelijke gewichtsstappen:

Overbrengingsverhouding 3:1 kabel 2:1 kabel 1:1 kabel
Enkelvoudige kabel 0,83 - 12,50 kg 1,25 - 18,75 kg 2,50-37,50 kg
Tweevoudige kabel 1,65 - 25,00 kg 2,50 - 37,50 kg 5,00 - 75,00 kg

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen